Make your own free website on Tripod.com

DragonBall-X

Home
Akira Toriyama
Tietoja ylläpidosta ja muusta
Sayalaiset
Linkkejä
Tekniikat
DragonBall-X ja Omistetut kuvat
Hahmot
Esineet
Tapahtumia
Fan Art
Goku / son Goku / Kakarot

son-goku.jpg

Ikä:24
Pituus:180cm
Silmien väri:mustat
Hiuksien väri:musta
Rotu:Sayalainen
Suku puoli:Mies
Isä:Bardock
Äiti:-
Vaimo:Chi-chi
Lapset:Gohan ja Goten
Veljet:2 veljeä. Turles ja Raditz
Siskot:ei ole
 
Son Goku on tarinan pää henkilö hän on Sayalainen joka lähetettiin maahan alhaisen voimatason takia. Gokun piti nirhata maan asukit mutta löi päänsä ja villistä sudeata tuli lammas. ( ei mitään sellaista että Goku oli ennen susi tai sinne päin vaan Goku oli villi ja kolauksen jälkeen hänestä tuli rauhallinen.) Hänellä on siis 2 veljeä vaikka kaikki väittävät että vain yksi. Toinen veljistä on Turles ja toinen Raditz. Molemmat heistä ovat pahiksia toisin kuin Goku joka ei voisi tappaa viatonta. Goku kupsahtaa 2 kertaa( kuolee) eka kerta on se kun Piccolo lävistää Gokun ja Raditzin Special Beam Cannonilla ( kuoleman kierteellä)  ja toinen kun Cell yrittää räjäyttää itsensä maassa Goku tarttuu Celliin ja vie hänet Kaioon planeetalle ja Cell tussahtaa siellä. Kaioo, Bubbles,Gregori ja Goku kuolevat mutta Cell pääsee takaisin maahan ja jatkaa kamppailua.

voimatasot

goku43.jpg

Tähän en ole vielä saanut tietoa...

077.gif

Tämän tason nimi on Kaio-ken. Goku on ainut joka pystyy käyttämään tätä tekniikkaa. Hän oppi sen Kaioolta joka ei pysty itse tätä käyttämään. Liika määrä Kaio-kenia voi olla kohtalokasta. Goku 10-kertaisen Kaio-kenin voimataso on : 180 000!!! Hän paljastaa todellisen voimansa Ginyuulle jonka voimataso on huippulukemissa: 120 000.
Goku kayttää liika kaio-keniä taistelussa Freezaa ja Vegetaa vastaan. Hän pystyi Sayan-sagassa 4-kertaiseen vaikka Kaioo antoi luvan vain 2-kertaiseen ja Freeza-sagassa hän saisi käyttää 10-kertaista mutta ottaa rajummin 20-kertaisella kaio-kenillä ja kamehamehaa molemmilla kerroilla.. 

Enter supporting content here