Make your own free website on Tripod.com

DragonBall-X

Home
Akira Toriyama
Tietoja ylläpidosta ja muusta
Sayalaiset
Linkkejä
Tekniikat
DragonBall-X ja Omistetut kuvat
Hahmot
Esineet
Tapahtumia
Fan Art

Dragon Ball Anime

Täällä on arvosteluja elokuvista
        ARVOSTELU:
* = surkea
** = kasomisen arvoinen
*** = aika hyvä
**** = hyvä
***** = Tosi hyvä
 
Arvostelut ovat elokuvan selityksen perässä
 

Elokuva arvosteluja!

Dragon Ball: bood rubies

Tämä on hyvä elokuva joka seuraa 2 ensimmäisen manga pokkarin juonta mutta pahis ei ole Prinssi Pilaf vaan joku kuningas joka kerää Dragon Ball:eja
Leffa saa: *** tähti merkkiä!

Dragon Ball Z: Dead Zone
Dead Zonessa pahiksena on Carlic.Jr joka on saanut kuolemattomuuten samalla kun hän keräsi Dragon Ball:kuulat hän kidnappasi Gohanin koska hänen hatussaan oli 4:jän tähden Dragon Ball. Hän saa kuolemattomuuden ja Goku ja Piccolo tappelevat häntä ja hänen kätyreitään vastaan . Goku ja Piccolo luulivat murskanneet Carlicin jo mutta hän oli elossa Goku ja Piccolo tappelivat toisiaan vastaan.sitten Carlic avaa portin helvettiin joka imee Gokua, Piccolo ja Kriliniä aukkoa kohti Gohan suuttuu ja puskee Carligin itse Helvettiin. Gohan pyörtyy eikä muista tapahtuneesta kiittelee isäänsä kosta Goku muka pelasti maa pallon Goku päättää kertoa Chi-chille ja Gohanille Gohanin voimista myöhemmin.
Leffa saa : **** tähteä!
 
Dragon Ball Z:maailman vahvin
 
Tässä Goku ja kumppanit taistelevat vastaan professoria josta on aivot jäljellä. Tämän kätyri herätti aivot takaisin henkiin kun ne olivat "kuolleet" onnettomuudessa jossa professorin laboratorio oli jäänyt jään alle. Hän on luonut 3 mutantti hirviötä ja he nappaavat Piccolon omalle puolelleen ja laittevat Piccolon päähän koneen joka tekee hänestä vielä pahemman kuin hän oli.Kone hajoaa ja Piccolo ystävämme palaa entiselleen syntyy hurja taistelu ja Kamehameha lentää...
 
Leffa saa: *** merkkiä 
 

piccolo09.gif

Dragon Ball Z: suuri taistelu
 
Tässä elokuvassa Gokun veli Turles tulee "moikkamaan" Gokua.
Turlesin joukot istuttavat puun joka tuottaa hedelmiä mutta imee samalla maa-planeetan energiaa jota puu tarvitsee kasvattamisessa. Turles ja hänen joukkoihinsa kuuluvat sotilaat syövät hedelmiä ja sen seurauksena heidän voimansa kasvavat hurjasti. Goku on lopussa häviöllä tapellessaa Turlesin kanssa muttá huomaa puussa olevan ki-energian kerää sitä ja lähettää Turlesin Helvetin maille.
***** tähte saava leffa

piccolo03.gif

Dragon Ball Z : Lord Slug
 
Jumalaton meteoriitti on iskeytymässä maa palloa päin mutta ei aivan osu sen mukana tuli alus jossa oli Lord Slug ( taas avaruus miehiä). Lord Slug keräsi Dragon Ball-kuulat ja toivoi olevnsa nuori jälleen, toive toteutui. Goku joka oli yrittänyt estää meteoriittiä Krilinin kanssa makasi nyt maassa taju kankaalla. Paikalle sattuu Yajirobee joka antaa heille Senzu-pavun ( kirjassa nimellä erakko papu). Gokun poika Gohan menee tutkimus retkelle yö hämärällä Oolongin ja Iguriksen kanssa Slugin alukselle ja tietysti heidät huomataan. Gohanista imetään voimia ja Piccolo "tyrkkää" taas paikalle ( huomion kipeä toi Piccolo). Hän ja Gohan saavat totaalisesti turpaan ja supersankarimme Goku tulee paikalle. Alkaa kova kamppailu ja selviää että Slug on ..Namekilainen!!! Piccolo riuhtoo tämän sarvia ja sanoo tämän sattuvan ainakin häntä. Picoololle tulee mieleen aikaisemmat tapahtumat kun  Gohan vihelteli ja Piccolo sai hirveänn pään säryn sillä supernamekit kuulevat kaiken 1000-kertaisena. Piccolo repii itseltään korvat ja käskee kohanin viheltää sill' Slug on super nameki.
Slugille tulee päänsärky ja Goku tapppaa sen lopussa Piccolo kasvattaa korvansa takaisin..'
****-leffa 

freeza_slice.gif

gogeta3.gif

Paras leffa:
 

Paras näkemäni Dragon Ball leffa on..

Leffa 12! ja Bardock leffa!
Eli siis:
Dragon Ball Z: -en muista ekoja sanoja-.. fusion Goku and vegeta!
   ja vielä:
Dragon Ball Z: Bardock Story Father of Goku

bardockcolpito.gif